A4 W70 Max A4Tech Bloody RGB Gejmerski opricki mis, 2000Hz 100 10.000 Dpi, Black USB 126mm | Miševi | Periferije | Kompjuteri | Overnight

A4 W70 Max A4Tech Bloody RGB Gejmerski opricki mis, 2000Hz 100 10.000 Dpi, Black USB 126mm

3,460din
Na stanju: Da
Rok dostave: 1-3 dana

komada

BC3332-A 10K Sensor
Sa profesionalnim 10.000 CPI, 8000 FPS , 250 IPS i 35G ubrzanjem, miš daje igracima preciznu kontrolu na ekranu u brzim FPS igrama poput CS: GO.

2000 Hz Report Rate
Prebacivanje izmedu dostupnih 125, 500, 1000, 2000 Hz najbolje odgovara vašim igrackim sesijama.

4 tipa LOD prekidac za podešavanje
Prilagodite razdaljinu kako biste se uklopili sa igrackim navikama. Prilagodite LOD koji vam najbolje pruža tacnost i upravljivost.

Podrazumevano 5 RGB svetlosnih efekata
5 Vrste svetlosnih efekata su unapred ucitane. Podesite svetlosne efekte podizanjem miša i pritiskom na 1 za rotiranje.

Extra Fire Wheel
Možete kontrolisati 3 režima oružja (1 / N / 3)

Precision Control Key
Sada možete brzo da podesite 6 razlicitih režima precizne kontrole.

SNAGA. KONTROLA. BRZINA. PRECIZNOST.
Dizajniran da redefiniše standarde tacnosti i brzine, ovaj sjajni motor za miša slama konkurenciju. Dizajniran da vam pruži prednost u intenzivnom igranju. Sa Bloody uredajima reagujete brže i uvek ste korak ispred svojih protivnika.


Senzor: MAX BC3332-A 10K senzor
Rezolucija: 100 ~ 10 000 CPI
Brzina: 8000 fps
Ubrzanje: 35 g
Tracking Speed: 250 ips
Report Rate: 125 ~ 2000 Hz
Key Response: 1 ms
Trajnost
Mikro prekidac: Preko 50 miliona klikova (levo / desno dugme)
Tocak: Preko 500 000 klika
Metalni X'Glide Armor Boot: Preko 300 km
https://www.itsvet.com/gembird_predstavlja_a4tech_bloody_w70_max_za_gejmere-pcaa1-.i?id=216469

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RECENZIJA:
A4TECH Bloody W70 MAX, jako lep mis, na prvi pogled deluje jako kvalitetno sto i jeste, kvalitet izrade je na visokom nivou, u nekom trenutku deluje kao da je ceo od metala ali zapravo je od plastike. Sam polozaj ruke je izuzetno prirodan, nisam imao nelagodnosti koristeci ga ako bi se moglo tako reci "udoban" je za koriscenje, svaki prst nadje svoje mesto i to puno znaci u nekim duzim seansama gaming-a ili klasicnoj upotrebi. Ima siroki spektar podesavanja. Uz program koji se moze skinuti sa oficijalnog sajta software.bloody.com, dobijate mogucnost podesavanja 4 razlicita moda.

"Core 1" ili prvi mod daje mogucnost najklasicnije upotrebe bez ikakvih mogucnosti upotrebi dodatnih tastera na samom misu poput "Sniper Rifle" koji kad zadrzite samo dugme, spusta sensitivity misa na vrednost koju vi zadate u samom programu, jako korisna alatka prilikom igranja FPS igara koje poseduju precizan i realistican gameplay samih snipera pa u trenutku zooma hocete precizno da nanisanite neprijatelja, nezavisno od moda ili “Core” u kome se nalazite, “Sniper Rifle” mod radi u svakom trenutku. Takodje tu je i dodatni scroll pored standarnog, koji prilikom skrola na gore, aktivirate prvu funckiju, skrolom na dole drugu funkciju a samim pritiskom vracate na default. Funkcija skrola zavisi od moda ili “Core” koji odaberete.

“Core 2” ili drugi mod, prilikom sekudarnog skrola ili tako da ga nazovemo mod skrola na gore, omogucavamo double click ili sto bi u igri bilo “2 burst shots” koji se manifestuje tako sto prilikom samo jednim klikom, na primer u FPS igri, puska ispali 2 metka. Prilikom skrola na dole, omogucavate triple click ili u igri “3 burt shots” koji radi isto sto 2 burst samo jednik klikom ispali 3 metka.

Kupovinom W70 max dobijate PRO verziju samog softvera tako da su vam Core 3 i Core 4 automatski aktivirani i omoguceni.
“Core 3” daje jako zanimljiviju i itekako korisnu funkciju za profesionalne FPS igrace igara poput CS GO. Skrolom sekundarnog skrola na gore ili dole omogucavate takozvani “Spray Control” koji se manifestiuje dugim klikom levog klika ili drzanje samog klika, sam kursor ili nisan se spusta sam od sebe ka dole tako da dok pucate iz neke puske, puska koja trza, mod koji ste aktivirali omogucava kontrolu trzaja puske.

“Core 4” vam daje potpunu slobodu i kontrolu nad misem tako sto svaki taster mozete vi sami da podesite sta ce u datom trenutku da radi. Odlicna i jako korisna funckija za Gamere ili ljudi kojima je potrebna brza precica do nekog programa ili neke funckije kao i podesavanje macro funkcija.

W70 Max je prelep mis zbog samog RGB svetla koji je programibilan, Bloody7 softver vam omogucava detaljna podesavanja RGB animacija samog misa. Menjanje RGB moda (poseduje 6 razlicitih modova) se moze vrsiti i na samom misu prilikom odvajanja misa sa same podloge i u vazduhu, dakle sam senzor optike ne sme kaciti podlogu, stiskanjem sekundarnog skrola menjate nacin na koji ce se RGB svetla manifestovati.
Sto se tice sensitivity-a ili osetljvost i preciznost misa, reklo bi se da je to “next level”, ogroman spektar podesavanja sto hardverski na samom misu, prilikom stiskanja dva tastera na donjem delu misa “R-Hz” I “LOD” koji vam omogucavaju najfinija podesavanja koja su vam potrebna za sto bolji gaming performans ili precizan video ili photo editing. Takodje imate mogucnost i u samom softveu da podesavate brzinu ili sensitivity kao i “Response” time.
Zakljucak, ovaj mis vredi mnogo vise po mom misljenu, meni barem tako deluje, na oko deluje kao neki mis od 100 i vise evra, takodje i sam spektar funkcija i cinjenica da je RGB, takodje daje utisak da je rec o dosta skupljem misu. Sve preporuke za ovaj proizvod.