Uslovi kupovine i dostave | Overnight

Uslovi kupovine i dostave

Vršimo isporuku svih porudžbina od vrata do vrata na teritoriji cele Srbije. 

Za sve porudžbine  isporuka se naplaćuje 312.00 rsd.

*Cena isporuke bele tehnike iznosi 1000,00 rsd po aparatu *

Kupac plaća dostavu prilikom preuzimanja robe kao posebnu stavku na računu ili se dobija poseban račun. Proizvodi su upakovani u fabričkoj ambalaži tako da uobičajenom manipulacijom u transportu ne može doći do oštećenja. Kupac je dužan da, prilikom preuzimanja proizvoda proveri da li je došlo do eventualnih oštećenja i ako ustanovi da ima oštećenja, sačini zapisnik sa kurirom o istom. Kupac je dužan da potpiše dokument o preuzimanju pošiljke čime potvrđuje da je istu preuzeo.

Ukoliko dođe do fizičkog oštećenja proivoda ili se ustanovi da ima nedostataka u pakovanju, kupac je dužan da uloži reklamaciju najkasnije 24 sata od momenta preuzimanja robe. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

                     Dostupnost robe

Maksimalno se trudimo da ponuda koja je na sajtu odgovara realnom stanju, ali na žalost ne možemo garantovati da neće doći do propusta. Posle poručivanja artikala, naš operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku radi potvrde porudžbine i da su svi traženi artikli na stanju. Posle toga Važa porudžbina je završena.


                          Isporuka

Rok isporuke je od 24 do 72 sata od momenta naručivanja proizvoda. Roba koja je poručena u subotu ili nedelju isporučuje se u utorak. Roba koja se plaća preko računa isporučuj se po evidenciji uplate. Na teritoriji  Kosova i Metohije ne vršimo isporuku.


                                Prava kupca

Po zakonu o pravima potrošača član 27, kupac ima pravo da ukoliko nije zadovoljan kupljenim artiklom isti vrati u roku od 14 dana, od dana kupovine i traži povrat sredstava. Rok za odgovor je osam (8) dana. U slučaju da se prihvati povrat, trošak poštarine prilikom povrata robe ide na teret kupca. Artikal mora da prođe proveru servisa za ispravnost kao i da je vraćen kompletan i bez fizičkih oštećenja. Obrazac za raskid ugovora se dobija uz račun ili ga mozete skinuti sa linka